Uniform

Denne trenchcoat og mine Gucci loafers har jeg seriøst på nærmest hver dag for tiden. Det er sgu efterhånden min efterårs uniform. Min stil er lidt ensformig for tiden.. sorte herre bukser, store striks og altid trenchcoat og loafers.. Når jeg kommer hjem fra ferie tænker jeg at opdatere den lidt, jeg har brug for der sker lidt mere. Måske et lækkert jakkesæt kunne være vejen frem!

This trenchcoat and my Gucci loafers is seriously what I’m wearing everyday these days. It’s pretty much my fall uniform! My style is a bit monotonic these days, I think… black cigaret pants, large knits and always trenchcoat and loafers.. When I get back from my holiday I think I’m going to change it up a bit, update it. Maybe with a crisp suit!

Asos trenchcoat // Zara pants // Gucci loafers // Mango bag

Pictures by Natulia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *