All Business

Denne her blazer tilføjer bare sådan en business følelse til et hvert outfit! Derfor elsker jeg den selvfølgelig! Jeg elsker generelt blazers og føler at de passer til næsten alle looks, den beige farve på denne gør den perfekt her i efteråret og jeg går efterhånden kun i beige og brune farver hvilket jeg synes passer så smukt til årstiden :*

This blazer always adds a business kind of feel to every outfit! And I of course, therefore love it! I generally loove blazers and feel like they go with almost all looks, the beige color on this one makes it perfect for fall. I almost only wear beige and brown colors these days, but they just go so beautifully with the season :*

& Other Stories blazer + skirt // SamsøeSamsøe silk shirt // Topshop boots // Louis Vuitton clutch

Pictures by Natulia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *