Inspiration #17

Lange frakker, store guld øreringe, små lækre tasker og magaziner i stakkevis.. Det er jeg inspireret af, og sådan må mit efterår gerne se ud.. Når jeg kommer hjem fra ferie ved jeg bare at vejret er psyko koldt og jeg kommer helt sikkert derfor til at blive lidt post-ferie/vinter deprimeret! Når det sker så vil jeg prøve at tænke på alle de gode ting ved den kolde tid, nemlig alt det ovenstående.. lækre camel frakker og tid til magaziner.. ikke dårligt!

Long coats, big golden hoops, small cute purses and too many magazines.. that’s what I’m inspired at, and that’s how I would love my fall to look like.. When I get home from vacation, I just know that the weather will be crazy cold and I will definently get a bit post-vacation/winter depressed! When that happens, I’ll try to think of all the good things that comes along with colder days and that is some of the stuff above. Cool camel coats and time to read magazines indoors.. not at all bad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *