Glossier Love

Jeg tjekker lige hurtigt ind for at vise jer mine nye Glossier produkter der lige er kommet ind af døren! Jeg er helt vild med Glossiers udtryk og stil og de her produkter er simpelthen så lækre! Jeg har hørt super godt om dem, især deres milky jelly cleanser, som jeg derfor blev nød til at prøve. I de her dage døjer jeg med noget allergi og jeg tænker derfor også ekstra meget over hvad der er af parfume og andre ting i min hudpleje produkter. Heldigvis er disse fra Glossier dejligt milde og gode ved min lidt sarte hud!

Just checking in shortly to show you my new Glossier products, that just arrived! I love Glossiers style and the products are just delicious to look at. I’ve heard so much about them, especially the milky jelly cleanser, that I just had to try. These days I’m having some allergy problems and I am therefore extra carefull with what I put on my skin. Luckily the Glossier products are mild to my delicate skin!

GET THE GLOSSIER PRODUCTS HERE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *