The perfect fall coat

Denne perfekte frakke lavede H&M sidste år, og nu er den tilbage igen! Forståeligt nok, for den er simpelthen så pæn. Klart den frakke jeg har fået flest komplimenter for, og hey så er den samtidig dejlig varm da der er en stor mængde uld i den.. I kan finde den hos H&M lige nu, jeg har den i en str 36, som er den størrelse jeg normalt bruger :*

This perfect coat is from H&M, last year, but hey It’s back again! And understandable, cause it’s just so pretty. Definently the coat that I have gotten the most compliments for. It’s also very warm, so perfect for fall/winter! You can find it at H&M now, I have it in a size 36 which is the size I usually wear :*

FIND THE COAT HERE

2 Comments

 1. November 14 2018 / 11:42 am

  Den er bare så fed og virkelig flot i farven 🙂

  • Hrefna
   Author
   November 14 2018 / 2:05 pm

   Tusind tak :* Også virkelig rar at have på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *