Inspiration #18

Liiige om lidt er det weekend, og det er der såå meget brug for! Jeg har egentlig ligget “syg” meget af ugen. Ikke rigtig syg men har fået noget allergi som gør at det klør over alt og jeg har derfor ligget søvnløs om natten og været noget så muggen om dagen grundet manglende søvn! Nu er det lidt bedre, men jeg glæder mig til weekenden hvor jeg med god samvittighed kan ligge mig i sengen igen hele dagen!

Efteråret har for alvor ramt os (selvom kalenderen snart skriver vinter..) og jeg er helt besat af lag på lag looket, brune og beige nuancer, lækre strik trøjer og chunky sneaks!

Soon it’s weekend and it’s soo needed! I’ve been “sick” most of the week. Not really sick but I’ve had some allergy that causes it to itch everywhere, causing me to have a lot of sleepless nights and a really bad mood the day after! Now it’s a bit better, but I’m looking forward to the weekend where I can again, lie in bed all day and try not to think about the itching..

Autumn has seriously hit us (although the calendar is says that it’s winter soon..) and I’m totally obsessed with layers on layers, brown and beige tones, knitted sweaters and chunky sneaks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *