Ziito waterpipe clothing rack

Tøjstativet er sponsoreret af Ziito // For lidt tid siden modtog jeg det her cool tøjstativ, lavet af vandrør! Jeg har altid haft et tøjstativ stående ved siden af min kommode, med det tøj jeg bruger mest, hængende fremme. Jeg kan bedst lide at det tøj jeg bruger til hverdag hænger da jeg på den måde har et bedre overblik og ikke glemmer hvad jeg har af tøj! Dette her i vandrør passer rigtig godt ind i vores lejlighedsstil da det er lidt råt men stadig simpelt! Jeg drømmer en dag om et walk in closet hvor alt mit tøj kan hænge flot fremme!

The clothing rack is sponsored by Ziito // A little while ago, I received this cool clothing rack made of water pipes! I have always had a clothing rack for my clothes next to my dresser, with the clothes I use the most, hanging. I like the clothes I use everyday to be hanging, because I have a better overview then, and don’t forget what clothes I actually have! This water pipe rack fits very well into our apartments style, beeing so minimal and cool! I dream about one day to have a walk in closet where all my clothes can hang!

Find the clothing rack here

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *