MANGO BLACK FRIDAY – 30% ON EVERYTHING

KNITTED SET SHIRT/PANTS // BAG // GREY SUIT PANTS // BEIGE BLAZER // BROWN KNIT // SCARF // BOOTS

Hvis nogen har misset det (som om man kan det) såå er det Black Friday i morgen! Jeg bliver egentlig altid lidt modstander af sådanne dage der går så meget ud på overforbrug meeen jeg falder selvfølgelig stadig i fælden for sikke mange lækre ting der er sat ned! Jeg har allerede nu modtaget en kode til min yndlings webshop, nemlig Mango som kører 30% på alt! Jeg er helt vild med Mangos ting og det er klart der jeg finder flest highstreet fund online og jeg sukker ugentligt over ting på siden!

Jeg har samlet mine Mango favoritter ovenover og med koden BLACK18 får i 30% allerede fra i dag af. Jeg har ikke engang en affiliate aftale med Mango eller noget så det er helt oprigtigt at jeg elsker mærket og synes det er et godt tilbud, skulle i være i tvivl 😉

Jeg har nedenfor delt nogle andre gode rabatkoder til hjemmesider jeg synes er interessante! (nogle af dem har jeg affiliate aftaler med!)

Asos – koden HELLO20 giver 20% på alt, inklusiv nedsatte varer

NA-KD – koden BLACKWEEK giver 30% på hele siden

Nelly – 20% på alt (allerede fratrukket)

H&M – 20% for club H&M medlemmer (denne kommer jeg nook til at bruge!)

Topshop – 50% på virkelig mange ting!

Filippa K – 25% på de lækreste ting!


If anyone missed it (as if you can) then it’s Black Friday tomorrow! I’m always a bit against of such days, everybody ends up overspending on stuff they don’t need, of course, I’m still falling into the trap with so many great offers! I have already received a code for my favorite webshop, Mango, which has 30% on everything! I’m totally crazy about Mango’s stuff and I check the shop every week!

I have collected my Mango favorites above and with the code BLACK18 you get 30% already from today. I don’t even have an affiliate agreement with Mango or anything so it’s absolutely sincere that I love the brand and think it’s a great deal, should you be in doubt 😉

I have below shared some other good discount codes for websites I think is interesting! (some of them I have affiliate agreements with!)

Asos – promocode HELLO20 gives 20% on everything

NA-KD – promocode BLACKWEEK gives 30% on everything

Nelly – 20% on everything (already deducted)

H&M – 20% for club H&M members (this I’ll use!)

Topshop – 50% on so much stuff

Filippa K – 25% on the most gorgeous things

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *