Life lately and my new job

Så fik jeg pludselig travlt! I husker måske at jeg skrev dette indlæg for et stykke tid siden. Jeg havde egentlig planlagt at jeg skulle have en længere periode uden alt for meget arbejde men med mere fokus på blog og tid til mig selv. Et lille break fra alting. Meen som altid, så når man laver planer kommer der noget ind fra siden og ændrer det hele. I dette tilfælde et job jeg ikke kunne sige nej til. Jeg er derfor startet hos Levete Room og arbejder igen fuldtid. På trods af at det ikke var det der var planen går jeg med et stort smil i disse dage da jeg har haft en skøn første tid på mit arbejde og føler at der er balance på alle punkter i mit liv lige nu. En dejlig følelse når det hele bare spiller. Hvilket bare beviser at man ikke kan planlægge alt (selvom jeg prøver..)

Jeg fokuserer meget på ikke at lade mig stresse over dumme ting, hvilket jeg nemt gør. Jeg vil gerne være god på alle punkter, hvilket helt ærligt er fysisk umuligt! Så lige nu er fokus, arbejde, familie og gode veninder. Alt andet ekstra må være ekstra, selvom jeg godt gad være typen der trænede 5 gange om ugen og stod op og lavede lækker morgenmad om morgenen (i morges blev det altså bare havregryn..)

Mit nye job ligger meget tættere på mig end før og jeg føler derfor at der er meget mere frirum til at slappe af og få noget ud af mine aftener, derudover er jeg simpelthen så vild med brandet at jeg i løbet af dagen går rundt og smiler af tøjet og stilen. Levete Room er en blanding af moderne og tidsløst tøj med et strejf af Paris over sig, liiige mig! Så hvis i ikke hører fra mig er det fordi jeg har travlt med at balancere det hele uden at føle jeg løber rundt!

Suddenly got busy! You may remember that I wrote this post a while ago. I had really planned to have a longer period without too much work but with more focus on the blog and time for myself. A small break from everything. But like always, when you make plans, something comes in from the side and changes everything. In this case a job I couldn’t resist. I’ve therefore started at Levete Room and is working full time again. Despite the fact that it was not the plan, I walk around with a big smile these days. I have had a wonderful first time at my new job and feel that there is balance on all points in my life right now. A nice feeling when everything just works. Which just proves that you can not plan everything (though I try ..)

I focus a lot on not letting me stress over stupid things, which I easily do. I would like to be good at all aspects, which, quite frankly, is physically impossible! So right now, focus is on work, family and good girlfriends. All other extras are just extras, although I would like to be the type who worked out 5 times a week and got up and made a delicious breakfast in the morning (this morning, I made oatmeal ..)

My new job is much closer to me than before and I therefore feel that there is much more free time to relax and do something with my evenings, besides, I’m just so crazy about the brand that I’m walking around and smiling of the clothes and the style. Levete Room is a mix of modern and timeless clothes with a touch of Paris over it, sooo me! So if you do not hear from me it’s because I’m busy balancing it all without feeling that I’m running around headless!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *