Inspiration #19

Lige nu kører jeg en blanding af meget workwear med blazers, skjorter og vidde herre bukser, sammensat med støvler eller mine trofaste gucci loafers. Når jeg er på arbejde kan jeg godt li’ at se ordentlig ud, også selvom jeg sagtens ville kunne dukke op i en spraglet kjole, så elsker jeg at iklæde mig mere klassisk workwear. Når det så er sagt, så fordi at min hverdags uniform nu er lidt mere klassisk efter jeg er begyndt at arbejde fuldtid igen, så har jeg lyst til at være super casual i weekenden og drømmer langt efter lækre jogging sæts og kasmir strik sæt som både er behagelige og pæne. Lige nu drømmer jeg om den perfekte beige blazer og et par perle øreringe som jeg føler vil passe til næsten alt mit tøj!

At the moment I wear a mix of a lot of workwear like blazers, shirts and wide trousers, together with boots or my faithful gucci loafers. When I’m at work, I want to look the part, even though I could easily show up in a fun dress as well, I love to dress myself in more classic workwear. Having said that, because my everyday uniform is now a bit more classic after I have started working full time again, I want to be super casual in the weekends and dream about comfy jogging sets and cashmere knit sets which is both comfortable and cool. Right now I dream of the perfect beige blazer and a pair of pearl earrings that I feel will go with everything I own!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *