Saturday Walk

I dag gik jeg tur med Natalie. Drak kaffe, tog billeder i Kongens Have, drak mere kaffe hos Louise Roe som seriøst er den fineste cafe og snakkede en hel masse. Jeg er ofte træt i hverdagen og mødes derfor tit med veninder i weekenden og det er altid hyggeligt at catche op og så elsker jeg at gå ture i København.

Jeg har længe gerne ville have en lak trenchcoat, så da jeg fandt denne i en brun/bordeaux nuance måtte jeg eje den. Jeg tænker at den er perfekt når det bliver lidt varmere, med en strik under!

I kan finde den her..


Today I took a walk with Natalie. Drinked coffee, took pictures in a park, drank some more coffee at Louise Roes cafee, which is seriously the cutest cafe, and we talked a whole lot. I am often tired during the week and therefore often meet up with girlfriends in the weekends and it’s always nice to catch up, and I just love to walk around Copenhagen.

I have for a long time wanted a vinyl trench coat, so when I found this in a brown/burgundy shade I had to own it. I think it’s perfect for when it gets a bit warmer, maybe with a knit under!

You can find it here..

NA-KD trenchcoat // & Other Stories pants // Topshop boots // Saint Laurent clutch

Pictures by Natalie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *