Snowy Copenhagen

Som så mange andre mennesker om mandagen, er jeg træt.. Træt efter en lang dag som er kommet efter en dejlig afslappende weekend. I de sidste par måneder har jeg været konstant træt. Jeg prøver at finde en god balance mellem arbejde og fritid men synes stadig det er svært og ender med at ligge for mange aftaler i hverdagene når jeg måske mest har brug for at ligge under dynen og se film!

Billederne tog jeg i weekenden, hvor jeg vågede mig udenfor i snevejret som både er fint og lidt magisk men også koldt og vådt på fusserne. Mine mange upraktiske sko, passer i hvert fald ikke til det danske vejr!

Like so many other people on Mondays, I’m tired .. Tired after a long day, after the best most relaxing weekend. For the past few months I have been constantly tired. I’ve tried to find a good balance between work and free time but still find it difficult and end up with too many appointments during the week, when what I need most, is to stay in bed and watch movies.

The pictures are from the weekend where I ventured outside in the snowy weather which is for me a little magical but also cold and wet. My many impractical shoes, certainly do not go with the Danish weather!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *