Those snake boots

Zara snake boots here

 

De der slangeskinds støvler, dem er folk altså fan af, og jeg forstår det godt! Aldrig har jeg fået så mange spørgsmål om et par sko men alle vil vide hvordan de er. Helt ærligt så går man forfærdeligt i dem! Jeg synes ellers selv jeg er god til at gå i høje hæle, meen de er lige en cm for høje og min fod kramper derfor hurtigt i dem. Når det er sagt er de vold cool og jeg elsker dem til nærmest alt mit ellers minimalistiske tøj!

Bloggen står lidt stille for tiden, men ærlig talt så passer det mig fint at der kommer indlæg når jeg har noget at sige til jer.Jeg har netop oprettet lidt nyt i menuen og i kan nu finde en inspirations side øverst oppe, som jeg tænker erstatter min tumblr. Den vil derfor ugentligt blive opdateret. Derudover har jeg tilføjet punktet My Work, hvor mit arbejde som content creator skal ligge. Lige nu er der kun mine egne billeder men planen er at der skal ligge mine forskellige cases og så kan i se nogle af de billeder jeg har taget for forskellige firmaer igennem tiden.

Februar er en stille og rolig måned og derfor er der tid til at sysle om sådan nogle ting som bloggen. Mange sletter sin blog i den her tid men jeg elsker at sidde og hygge med den når der er tid og jeg elsker at have et online sted til alle mine ting, arbejde og mange billeder.

 


 

Everybody is apparently fan of the snake boot, and I get it! Never have I had so many questions about a pair of shoes but everyone wants to know how they are. Quite frankly, you walk terribly in them! I’m always very comfortable in high heels, but they are just one cm too high and my feet are therefore cramping in them. That said, they are cool and I love them for almost all of my otherwise minimalistic clothes!

The blog is a bit quiet for the time being, but frankly, it suits me fine that there are posts when I have something to say to you. As a new thing I’ve added a inspiration page to the menu which will replace my tumblr and I’ll update it about once a week. In addition, I’ve also added the page My Work, where my work as a content creator will be shown. Right now there are only my own pictures but the plan is to have my different cases and then show some of the pictures I have taken for different companies over time.

February is a quiet month and therefore there is time to work extra on things as the blog. Many people delete their blog in this time but I love to sit and work on it and enjoy when there is time for it, and I love to have an online site for all my work and many pictures.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *